Winkelmandje

Uw mandje is nog leeg

0165-365516

 U kunt hier uw bestelling plaatsen in onze webshop.

BIj vragen kunt u altijd een mail sturen naar bestelling@slagerijvanderwegen.nl

Ribeye bakken

Het vlees is iets gemarmerd (met een randje vet doorregen), waardoor het tijdens het bereiden lekker mals blijft. Ribeye "oog van de rib" wordt gesneden van de dikke rib.

Ribeye, een uniek stukje vlees

Omdat al het vlees om deze "appel van de rib" als gehaktvlees moet worden verwerkt is dit stukje vlees iets duurder. Ribeye kan alleen gesneden worden van excellente runderen. Ribeye is net als biefstuk snel klaar en hoeft niet helemaal gaar gegeten te worden.

Bakken 3 tot 6 minuten


Kruiden

  • Zout
  • Peper

Smaaksuggesties

  • Verse knoflook

Voedingswaarde per 100 gram

  • Energie: 171 kcal. 
  • Eiwit: 20.8 gram 
  • Vet: 9.7 gram 
  • IJzer: 2.5 milligram

Ribeye2

KVK-nummer: 72216158  | BTW-nummer: 859033144

Webdesign by Keurweb.nl